Sole van Keltisch Zeezout

Start je dag met een ‘shotje’ op de nuchtere maag, dit wordt sole genoemd. Het is heel makkelijk te maken.

  • Neem een schone, glazen (weck)pot en doe hierin
  • 1/3 Keltisch Zeezout en 2/3 (bron)water.
  • Sluit de pot en schud het goed.
  • Ze de pot donker weg.
  • Er zal wat zout op de bodem komen te liggen. Dit is te verklaren omdat water met zout verzadigd bij ongeveer 26%. Met een verhouding van 1/3 – 2/3 zit je hier ruim boven.
  • Neem dagelijks 2x een theelepel sole wat je vermengd met een glas water. Aan te raden is om dit voor het ontbijt te doen en voor het slapen.
  • De sole is lang houdbaar. Zodra er alg op het water verschijnt, dan is het tijd om nieuwe te maken. Vergeet dan niet om de (weck)pot te steriliseren zodat het weer schoon is.

Niet alle cookies zijn gezond, maar soms is het gewoon nodig ;-) Deze website maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat, dan ga je hiermee akkoord.  

×